Kennis en ervaring in vastgoedbelegging tot uw dienst

Op steeds grotere schaal worden de mogelijkheden en voordelen van belegging in commercieel vastgoed ontdekt. Maar de markt is gecompliceerd en weinig transparant. Stad en Landschap Vastgoed stelt graag haar kennis en ervaring tot uw beschikking om de beste mogelijke transactie te sluiten.

Beleggingsadvies

Graag bespreken wij uw doelstellingen en mogelijkheden en adviseren over de meest geschikte belegging in commercieel vastgoed. Natuurlijk bemiddelen wij ook graag bij het vinden van het beleggingsobject dat u een goed rendement biedt.

Aankoop

Of u een specifiek winkelpand of een bepaald soort bedrijfspand zoekt of een woningcomplex, wij kunnen u in alles adviseren en het juiste pand aanbieden. Zowel uit onze eigen portefeuille als via ons relatienetwerk kunnen wij op korte termijn en prima deal voor u sluiten!
Verkoop

Als specialist in commercieel onroerend goed kennen wij als geen ander de commerciële waarde van uw pand. Wij zorgen voor waardebepaling en een gedegen verkoopbrochure. Wij vinden voor u de belegger die de beste prijs betaalt!

Overige diensten

Ook voor overige diensten op het gebied van vastgoedbeleg-gingen, zoals beheer, exploitatie en ontwikkeling kunt u bij ons terecht.

Stad en Landschap, uw sleutel tot goed rendement!